dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Masnou prepara una rebuda oficial al basquetbolista Ricky Rubio

ricky_rubio_280x87_02.jpgL’Ajuntament del Masnou ha organitzat per aquest divendres 3 d’octubre, a partir de les 8 del vespre, una rebuda oficial a la Casa Consistorial per al basquetbolista Ricky Rubio. Aquest acte vol reconèixer l’actuació de l’esportista masnoví als Jocs Olímpics de Beijing 2008.

L’Ajuntament del Masnou ha organitzat per aquest divendres 3 d’octubre, a partir de les 8 del vespre, una rebuda oficial a la Casa Consistorial per al basquetbolista Ricky Rubio. Aquest acte vol reconèixer l’actuació de l’esportista masnoví als Jocs Olímpics de Beijing 2008.

Medalla olímpica

Rubio, amb la resta de la selecció espanyola, va assolir la medalla de plata. És prevista l’assistència de les autoritats municipals, així com d’entitats i ciutadans i ciutadanes que volen retre homenatge al jove jugador. A més, Ricky saludarà des del balcó de l’edifici consistorial al públic assistent.

Masnou Basquetbol

El jugador es veurà acompanyat per familiars, antics companys i amics que, com ell, es van formar als equips de base del Masnou Basquetbol. Per la seva banda, l’alcalde del Masnou, Eduard Gisbert, ha manifestat que espera que la rebuda a Ricky Rubio "esdevingui una gran festa en reconeixement de la pràctica del bàsquet al municipi, i dels resultats tan satisfactoris que aquest ha donat per al Masnou", va dir.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris