dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El nou Casal de Joves de Tiana s’inaugura amb una celebració

casal_joves_tiana_280x87.jpgTiana inaugura oficialment aquest dimarts a les 19 h. el Casal de Joves del municipi. El nou equipament tianenc obrirà les seves portes amb la celebració d’una festa d’inauguració.

Tiana inaugura oficialment aquest dimarts a les 19 h. el Casal de Joves del municipi. El nou equipament tianenc obrirà les seves portes amb la celebració d’una festa d’inauguració.

Celebració

La inauguració consistirà en la celebració de tallers, diverses projeccions audiovisuals, música amb disc-jockeys i un concert en directe del grup Karpanta. També, durant la festa es repartirà un fulletó que els joves podran emplenar amb suggeriments sobre el nou Casal.

Nou espai

El Casal de Joves de Tiana està format per quatre sales: una sala polivalent per a jocs dinàmics – habilitada amb material audiovisual -, una sala de reunió informal amb connexió a Internet i un servei de maquinaria automatitzada de begudes i menjar. També, el nou espai disposa d’una sala de formació per a celebrar conferencies i xerrades, una sala per a activitats artístiques, on es faran exposicions de petit format, i també s’hi habilitarà el Punt d’Informació Juvenil.

Un Casal per als joves.

El Casal està pensat per a joves d’entre 13 i 18 anys. El consistori tianenc calcula que uns 600 joves del municipi podran gaudir d’aquesta nova instal·lació, segons es desprén d’un estudi dut a terme pel Consell Comarcal del Maresme.

Programació estable

A partir d’aquest mes de setembre i fins al 31 de desembre hi haurà una programació estable que coordinarà la Fundació Pere Tarrés amb l’objectiu de dinamitzar el casal amb una àmplia oferta d’activitats i acollint, alhora, les iniciatives dels joves. El Casal de Joves estarà obert de dilluns a diumenge amb presència de monitors o responsables. El pressupost total del nou equipament és d’uns 115.000 euros.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris