diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El nou CEIP de Santa Susanna s’estrenarà amb l’inici del curs escolar

nou_ceip_santa_susanna_280x87.jpgSanta Susanna estrenarà el proper 15 de setembre el nou CEIP Montagut, coincidint amb l’inici del curs escolar. La nova escola acollirà a més de 200 alumnes.

Santa Susanna estrenarà el proper 15 de setembre el nou CEIP Montagut, coincidint amb l’inici del curs escolar. La nova escola acollirà a més de 200 alumnes.

207 alumnes i 18 professors

El centre comptarà amb 18 professors que donaran classe a 207 alumnes, amb una línia d’infantil i primària. Aquesta oferta escolar, sumades a les 190 places del CEIP Santa Susanna – que continuarà amb una sola línia – possibilitarà que un total de 397 alumnes estudiïn aquest curs al municipi.

El nou centre

El CEIP Montagut compta amb uns 2.800 m2 dividits en quatre volums diferents: el mòdul docent, el tècnic, l’administratiu i el d’accés. Les sis aules de primària i les altres dues de petits grups estan repartides entre la primera i segona planta; i al mòdul tècnic s’hi troben les activitats complementàries: biblioteca, sales d’informàtica, plàstica i audiovisuals, cuina, menjador, sala esportiva i vestuari. La principal característica del nou edifici escolar és el seu disseny, que està pensat per exercir una funció didàctica als alumnes.

Necessitat educativa

L’Ajuntament de Santa Susanna, a través del seu alcalde, Josep Monreal, ha comentat que amb el nou centre escolar "es cobreix una necessitat educativa important que ve donada per l’augment de població infantil que ha experimentat el municipi i els pobles del voltant".

Pressupost i inauguració oficial

El nou centre ha tingut un cost de 3.800.000 euros que han estat finançats pel Departament d’Educació de la Generalitat. Tot i que el centre començarà les classes el proper 15 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar, la inauguració oficial serà el proper 14 de novembre amb l’assistència del conseller d’Educació de la Generalitat, Ernest Maragall.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris