dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El nou Festival Shakespeare ja escalfa motors

peinesdamour5_g.jpgSanta Susanna i Mataró van arribar a un acord per impulsar
econòmicament i consolidar artísticament el Festival Shakespeare d’arts
escèniques en el territori del Maresme, traslladant la major part de la
seva celebració a la capital de comarca.

broggi.jpgSanta Susanna i Mataró van arribar a un acord per impulsar econòmicament i consolidar artísticament el Festival Shakespeare d’arts escèniques en el territori del Maresme, traslladant la major part de la seva celebració a la capital de comarca. D’aquesta manera, el consistori de Mataró acollirà la major part de la programació a la Masia Can Ribot. Per la seva part, Santa Susanna donarà el tret de sortida, el proper 28 de juliol, a aquesta sisena edició a la Masia Can Ratés.

Mataró, el nou protagonista

La incorporació de Mataró a l’organització del Festival aporta una dimensió territorial més àmplia, un major pressupost, una voluntat de creixement i de consolidació d’aquesta singular proposta, per bé que el municipi que va donar vida al projecte, Santa Susanna, manté la seva presència en la Fundació del festival.

Sisena edició 

Per aquesta sisena edició, i primera a Mataró, el Festival Shakespeare proposa un cartell de transició que permeti posar a prova l’oferta en el nou espai i amb nous públics. Montse Vellvehi, que continua en l’equip del Festival com a directora artística, ha preparat un programa que es concentra en 5 dies –dia 28 i del 30 de juliol al 3 d’agost- i manté l’estructura de combinar teatre, dansa i música, amb espectacles d’aquí i internacionals. Les representacions s’inicien el dilluns 28 a Can Ratés amb l’espectacle de la cia. Dei Furbi Els homes i Shakespeare, dirigit per Gemma Bertran. La proposta del Centre Dramàtic Nacional de Normandia (Caen), Sonnets, de Norah Krief, dona pas el dia 30 de juliol a una programació que, fins el dia 3, recull a Can Ribot espectacles de Xavi Sabata i Laberintos Ingeniosos, la companyia de dansa Transit de Maria Rovira, el Xespir de Tortell Poltrona i el seu Circ Cric i el Rei Lear ja estrenat al Grec 2008 per Oriol Broggi, a banda de dues propostes internacionals més: Les peines d’amour pèrdues, de Helen Cinque i el Burgher King Lear dels portuguesos de Joao Garcia Miguel.


per Redacció | Fotos: Comedianet

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris