dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El nou pas de vianants entre els dos Arenys talla l’accés a l’autopista

autopista_280x87.jpgLes obres de construcció d’un nou pas de vianants entre Arenys de Mar i Arenys de Munt han ocasionat que des d’aquest dijous i durant 3 mesos es talli l’entrada d’Arenys cap a l’autopista C-32.

Les obres de construcció d’un nou pas de vianants entre Arenys de Mar i Arenys de Munt han ocasionat que des d’aquest dijous i durant 3 mesos es talli l’entrada d’Arenys cap a l’autopista C-32.

Nou pas de vianants

Concretament, les obres s’estan duent a terme sota el pont de l’autopista per la construcció d’un pas de vianants per la part de llevant.

Accessos a l’autopista

L’accés a la C-32 – direcció a Girona, a la banda de llevant – obligarà als vehicles que vénen des de la B-511 a accedir a l’autopista a través de l’entrades que hi ha a la part de ponent, és a dir, des de la B-511 venint d’Arenys de Munt direcció Arenys de Mar.

Evitar les cues

D’altra banda, la Policia Local d’Arenys observarà el trànsit que es pugui produir per aquest tall i, segons informen els responsables municipals, el cos policial té diferents propostes per solucionar-lo en cas que el canvi de sentit suposi cues per anar a Arenys de Munt.

Més talls

Com a conseqüència de les actuacions, pròximament es tallarà, també, l’entrada a l’autopista direcció Barcelona i les entrades a Arenys des de la C-32.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris