dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El sexe “saludable i positiu” arriba a Mataró a través d’una exposició

amor_280x87.jpgDiversos centres cívics de Mataró acolliran durant aquest mes d’octubre l’exposició "Treu-li suc a la sexualitat… una visió saludable i positiva de la sexualitat". La mostra, organitzada per la Diputació de Barcelona”, serà visitada per uns 1.500 alumnes del municipi.

Diversos centres cívics de Mataró acolliran durant aquest mes d’octubre l’exposició "Treu-li suc a la sexualitat… una visió saludable i positiva de la sexualitat". La mostra, organitzada per la Diputació de Barcelona”, serà visitada per uns 1.500 alumnes del municipi.

20 plafons

L’exposició, que s’adreça a joves i adolescents, consta de 20 plafons que es poden visitar de forma unitària o en dues parts diferenciades.

De 12 a 14 anys

Els primers 10 plafons, que s’adrecen als joves d’entre 12 i 14 anys, expliquen què és la sexualitat, com es viu, on s’aprèn, la identitat sexual, els mites, els prejudicis…

De 14 a 16 anys

La segona part, també integrada per 10 plafons, està més indicada per joves d’entre 14 i 16 anys. Aquesta segona part aborda els riscos associats a la sexualitat, per tal de donar-los-hi una sortida positiva i afavorir una actitud responsable enfront de la sexualitat.

1500 alumnes

Uns 1.500 alumnes de dotze centres públics i concertats de la ciutat visitaran aquesta exposició, amb una sortida que consta d’una visita guiada i un taller posterior. Per facilitar l’assistència, l’exposició serà itinerant amb el següent calendari: Centre Cívic Molins (del 2 al 15 d’octubre), Centre Cívic Pla d’en Boet (del 16 al 24 d’octubre) i Centre Cívic Cerdanyola (del 25 al 31 d’octubre).

Visita guiada

La mostra també serà visitada, el 9 d’octubre a les 18 h, per un grup de dones amb l’objectiu que s’impliquin en l’educació sexual dels seus fills.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris