dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El tancament de l’empresa Supercolor de Pineda deixa 60 treballadors sense feina

laboratori_fotografic_280x87.jpgL’empresa Supercolor, laboratori fotogràfic de Pineda de Mar, ha tancat les seves portes deixant 60 treballadors sense feina. El col·lectiu s’ha reunit aquest dimarts amb l’alcalde de Pineda, Xavier Amor.

L’empresa Supercolor, laboratori fotogràfic de Pineda de Mar, ha tancat les seves portes deixant 60 treballadors sense feina. El col·lectiu s’ha reunit aquest dimarts amb l’alcalde de Pineda, Xavier Amor.

Acomiadament

Els treballadors van ser informats del seu acomiadament divendres passat i aquesta setmana l’empresa no ha obert les seves portes. La seixantena de treballadors han posat l’assumpte en mans d’un advocat laboralista que els representarà per defensar els seus interessos de manera conjunta.

Reunió amb l’alcalde

D’altra banda, el col·lectiu es va reunir aquest dimarts amb l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor. Durant la reunió, l’alcalde es va comprometre a obrir un protocol des de l’àrea de promoció econòmica amb l’objectiu d’assessorar als treballadors per ajudar-los a trobar feina.

Supercolor

Supercolor es va constituir l’any 1974 a Calella, en un edifici situat al centre del municipi. L’any 1991, l’empresa es va traslladar al Polígon Industrial de Pineda, a una nau de 2200 m2 al carrer Edison. Supercolor havia expansionat el seu negoci de laboratori fotogràfic treballant per establiments d’arreu de Catalunya, Balears, País Valencià, Osca, Orense i Sevilla.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris