dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El TecnoCampusMataró ingressa a l’Associació de Parcs Científic i Tecnològics d’Espanya

tecnocampus_280x87.jpgEl TecnoCampusMataró forma part com a membre de ple dret de l’Associació Espanyola de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya (APTE). L’ingrés es va oficialitzar aquest dimarts en una conferència internacional a Galícia.

El TecnoCampusMataró forma part com a membre de ple dret de l’Associació Espanyola de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya (APTE). L’ingrés es va oficialitzar aquest dimarts en una conferència internacional a Galícia.

Avantatges

Es tracta d’un pas endavant molt important per al projecte maresmenc ja que l’APTE acull els millors parcs de tot l’Estat. Un dels avantatges de formar part d’APTE és que permet tenir una interlocució directa amb el Ministeri d’Innovació i Ciència. Els parcs es posicionen com a element central en el sistema de ciència i innovació, ja que acullen en el seu si tres integrants bàsics del sistema: universitat, empresa i administracions, tres requisits que compleix el Tecnocampus mataroní.

Xarxa de transferència

A més, l’APTE compta amb una xarxa de transferència de tecnologia i d’antenes tecnològiques pròpia, amb seus al Brasil i la Xina. L’objectiu d’aquesta xarxa és donar suport a l’inici i el posterior desenvolupament de projectes de cooperació entre, per una banda, les petites i mitjanes empreses, i, per l’altra, les empreses tractores situades en els parcs científics i tecnològics que són membres de l’associació.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris