dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El teianenc Jordi Ramentol participarà al Campionat Mundial de Tir amb Arc

tir_amb_arc_280x87.jpgEl teianenc Jordi Ramentol ha estat seleccionat per la Federació Espanyola de Tir amb Arc per a participar al Campionat Mundial d’aquesta especialitat. La competició internacional se celebrarà al País de Gal·les entre l’1 i el 6 de setembre.

El teianenc Jordi Ramentol ha estat seleccionat per la Federació Espanyola de Tir amb Arc per a participar al Campionat Mundial d’aquesta especialitat. La competició internacional se celebrarà al País de Gal·les entre l’1 i el 6 de setembre.

Campionat Mundial

Es tracta de la 21a edició de la FITA World Field Archery Championships 2008, enguany organitzada per la Grand National Archery Society of Great Britain. Aquesta edició se celebrarà al Glyncornel Archery Centre (Llwynypia) i al Natural History Museum of Wales, a Gal·les, amb cerimònia d’obertura al Ynysangharad Park, l’1 de setembre, i de cloenda a la University of Glamorgan, el 6 de setembre. L’equip espanyol està format per 7 seleccionats i seleccionades que provenen de Catalunya, Navarra i Aragó.

Jordi Ramentol

Jordi Ramentol (Teià, 1959) pertany al Club de Tir amb Arc La Conxorxa d’Arenys de Mar i participarà al Campionat Mundial en la modalitat de Politges o Compost. Té un palmarès nacional i internacional amb una trajectòria d’onze anys plena d’èxits, tant amb la Federació Catalana com amb l’Espanyola, amb campionats d’Espanya absoluts i de Catalunya. També ha obtingut guardons a títol individual, entre els quals destaquen dos medalles d’argent a l’Open Internacional de Camp de Montjuïc (Barcelona), medalla d’or a La Roque d’Antheron i a Agde (Bretanya), a Osca, etc. Ramentol és també monitor titulat per la Real Federación Española de Tiro con Arco.


per Redacció | Ramon Texidó | Foto Sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris