divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El vot electrònic de Llavaneres s’aplicarà amb universitaris a les eleccions catalanes del 2010

eleccions_joves_llavaneres_280x87.jpgJoves amb Idees (JAI) ha guanyat aquest dissabte per majoria absoluta les eleccions a l’Ajuntament Jove de Llavaneres 2008. D’altra banda, la Generalitat ha aprofitat l’experiència de Llavaneres per anunciar que farà una prova pilot de vot electrònic a les eleccions catalanes del 2010.

ajuntament_jove_llavaneres_.jpgJoves amb Idees (JAI) ha guanyat aquest dissabte per majoria absoluta les eleccions a l’Ajuntament Jove de Llavaneres 2008. D’altra banda, la Generalitat ha aprofitat l’experiència de Llavaneres per anunciar que farà una prova pilot de vot electrònic a les eleccions catalanes del 2010.

Majoria absoluta

Joves amb Idees (JAI) ha guanyat per majoria absoluta les eleccions a l’Ajuntament Jove 2008 perquè ha obtingut cinc dels set escons del futur govern jove amb Leandro Díaz – el proper Alcalde Jove -, Maria Rubal, Adrià Rincón, Pol Rivera i Gorka Aranguren. Les altres dues actes de regidors són per a Miquel Berrocal de Futures Promeses i Sergi Aranyó d’Agrupació 3 Viles. La participació total ha estat de 112 vots, tres dels quals han estat nuls.

Eleccions 2010

L’escrutini l’ha fet públic aquest dissabte al migdia el conseller de Governació, Jordi Ausàs, que ha anunciat que la Generalitat farà una prova pilot de vot electrònic a les eleccions catalanes del 2010. Serà a través dels joves universitaris catalans en un procés no vinculant i Llavaneres servirà com a experiència.

Ajuntament Jove

La Constitució de l’Ajuntament Jove es farà el proper 21 de novembre. Durant els dotze dies que duri el govern jove de Llavaneres, els regidors electes joves treballaran amb els regidors del govern municipal de Llavaneres per tal de tractar de fer realitat les seves promeses electorals, entre d’altres, la realització d’una pista d’skate, la millora del transport urbà o la construcció del casal de joves.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris