dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els 200.000 euros del pressupost 2009 d’Arenys de Mar ja tenen destí

barana_arenys_de_mar_280x87.jpgEl procés participatiu obert a la ciutadania d’Arenys de Mar per votar el destí de 200.000 euros del pressupost municipal 2009 en actuacions al municipi, ja tenen destí. Les votacions populars han triat, entre d’altres, millores a Can Quintana, a les platges d’Arenys i als espais infantils.

El procés participatiu obert a la ciutadania d’Arenys de Mar per votar el destí de 200.000 euros del pressupost municipal 2009 en actuacions al municipi, ja tenen destí. Les votacions populars han triat, entre d’altres, millores a Can Quintana, a les platges d’Arenys i als espais infantils.

Novetats

Enguany, la dotació pressupostària per aquest procés de participació ciutadana ha augmentat gairebé un 15% respecte l’any anterior en què la partida era de 175.000 euros. Segons informa el consistori arenyenc, altres de les novetats respecte la darrera edició ha estat la incorporació de la recollida de propostes i la votació popular al funcionament ordinari de l’aprovació del pressupost, i obrir les diferents fases d’aprovació del Pressupost i les Ordenances Municipals a la població.

10 actuacions

Les 10 actuacions triades són la col·locació d’una barana en el tram del carrer Arquitecte Gaudí, la pavimentació de la baixada del Turó, la col·locació de més passeres a les platges d’Arenys, millores del camí de Can Quintana, la renovació del mobiliari infantil als espais de lleure per a infants, la instal·lació d’un “pipi-can” a la part alta de la Riera, l’arranjament integral de la façana del C.C.Calisay, la instal·lació d’àrees de recollida selectiva a les platges d’Arenys, la rehabilitació integral de les façanes del Museu Mollfulleda de Mineralogia i Museu Marès; i la renovació dels gronxadors a la plaça Mare Paula Montalt.

Participació

111 persones del municipi van fer en el seu moment un total de 214 aportacions de les quals se’n van triar 18 obres, 10 de les quals van ser votades majoritàriament per un total de 379 veïns i veïnes d’Arenys de Mar.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris