dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els gravats del Mini Print tornen a Pineda de Mar

gravats_280x87.jpgPer tercer any consecutiu, la Fundació Tharrats d’Art Gràfic porta a Pineda de Mar el Mini Print de Cadaqués. Enguany, l’exposició del concurs internacional de gravats arriba a la seva vint-i-vuitena edició.

Per tercer any consecutiu, la Fundació Tharrats d’Art Gràfic porta a Pineda de Mar el Mini Print de Cadaqués. Enguany, l’exposició del concurs internacional de gravats arriba a la seva vint-i-vuitena edició.

Inauguració

Aquest concurs del Taller Galeria Fort és reconegut internacionalment i hi ha representades totes les tècniques de gravat. L’exposició s’inaugura aquest divendres 3 d’octubre, a les vuit del vespre, a la seu de la Fundació Tharrats, a la masia de Can Comas. A la mostra s’hi exposaran 665 obres d’autors de 55 països diferents. Enguany, entre les 665 obres, n’hi ha treballs de tres artistes pinedencs, Lluís Ivern, Anna-Mercè Puig i Carme Tarrés.

Mini Print

El Mini Print Internacional de Cadaqués és un concurs de gravat obert a totes les tendències i tècniques d’estampació, en el qual hi participen artistes de tot el món. El concurs es convoca cada any mitjançant la divulgació de les bases de participació que es dirigeixen a artistes, tallers de gravat, escoles, universitats i mitjans de comunicació especialitzats de tot el món.

Horaris

La mostra romandrà a Pineda fins al proper 9 de novembre i es podrà visitar de dilluns a divendres de 18 a 21 h, i dissabtes i festius de 12 a 14 i de 18 a 21 h.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris