dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els joves músics de Calella tindran local d’assaig a la fàbrica Llobet

fabrica_llobet_280x87.jpgLa Regidoria de Joventut de Calella ha rebut una subvenció de la Generalitat, a través de la Secretaria de Joventut, per a construir i adequar uns espais d’assaig per a joves músics de Calella a la Fàbrica Llobet del municipi.

La Regidoria de Joventut de Calella ha rebut una subvenció de la Generalitat, a través de la Secretaria de Joventut, per a construir i adequar uns espais d’assaig per a joves músics de Calella a la Fàbrica Llobet del municipi.

Demandes dels joves

El projecte, que segueix les directrius del Pla Local de Joventut, intenta donar resposta a una de les demandes més repetides per part del jovent de Calella, "la necessitat de tenir uns espais de qualitat on els joves músics puguin assajar", asseguren des de la Regidoria.

Espais

Per als responsables del projecte, els joves disposaran així d’uns locals d’assaig adequats que seran uns espais municipals per a grups i músics joves no professionals i que, alhora, fomentaran la creació.

Necessitats tècniques

Segons la Tècnica de Joventut de Calella, Judith Morillas, el departament es troba ara en la fase de traduir les necessitats dels joves en les característiques tècniques dels bucs d’assaig, i en aquest sentit treballen els serveis tècnics de l’Ajuntament.

Altres experiències

Actualment, la Regidoria de Joventut està visitant altres locals d’assaig de la comarca per conèixer experiències similars i poder conèixer diverses pràctiques de gestió. El proper pas serà obrir un procés de participació amb els joves músics de Calella i amb les entitats i associacions locals.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris