dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els Mossos busquen una dona desapareguda a Tordera

casa_280x87.jpgLa policia busca des de dimecres passat la propietària d’una Masia situada a peu de carretera, a l’entrada de Tordera. Segons informa Malgrat Confidencial, la dona vivia sola, és soltera, no té fills i pateix la síndrome de Diògenes.

La policia busca des de dimecres passat la propietària d’una Masia situada a peu de carretera, a l’entrada de Tordera. Segons informa Malgrat Confidencial, la dona vivia sola, és soltera, no té fills i pateix la síndrome de Diògenes.

Desaparició

Una veïna, que li duia un plat de menjar a casa, va alertar la Policia de la seva desaparició. La Isabel, nom de la desapareguda, pateix la síndrome de Diògenes i com a conseqüència d’aquesta malaltia acumulava tones de deixalles a casa seva que anava a buscar amb el seu cotxe. Segons ha informat un veí a Malgrat Confidencial, el seu vehicle va aparèixer a la finca amb les claus posades al contacte. Tot i patir aquesta malaltia, els veïns asseguren que la Isabel és una persona sociable, té el cap clar, no acostumava a sortir a peu i mai no abandonava els seus animals domèstics.

Investigació policial

Els Mossos d’Esquadra han examinat la masia i els seus voltants, fins i tot, els pous de la zona. Els hospitals de la zona tampoc no en saben res. D’altra banda, també s’està investigant si la desaparició de la dona pugui tenir a veure amb alguna de les persones que s’allotjava en un bloc de vivendes de lloguer, situat al costat de la masia, de la que la Isabel se’n feia càrrec.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Malgrat Confidencial

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris