divendres, 14 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els Mossos desplegaran 200 controls de trànsit per Cap d’Any

mossos_280x87_03.jpgEls Mossos d’Esquadra duran a terme des de la tarda del 31 de desembre fins la tarda de l’1 de gener un dispositiu especial de trànsit a tot Catalunya.

Els Mossos d’Esquadra duran a terme des de la tarda del 31 de desembre fins la tarda de l’1 de gener un dispositiu especial de trànsit a tot Catalunya.

Controls

A la Regió Policial Metropolitana Nord, que inclou la comarca del Maresme, hi ha previstos 18 controls amb la participació de 104 efectius. D’altra banda, les previsions són que a Catalunya es facin un total de 208 controls – 167 alcoholèmia i drogues, i 41 velocitat – amb 684 agents.

Consells

D’altra banda, el Servei Català de Trànsit (SCT) i els Mossos d’Esquadra aconsellen als conductors que no abaixin la guàrdia i que extremin la prudència, ja que els trajectes curts solen ser tant perillosos o més que els moviments principals.A més, es demana als conductors que adaptin la seva circulació a les circumstàncies del trànsit i de les vies per on es desplacin. I, especialment, es recorda els perills de combinar l’alcohol i la conducció, sobretot en aquests dies festius, i es recorda la importància de comptar amb la figura del conductor substitut.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris