dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els Mossos investiguen l’assalt que va patir una veïna d’Arenys de Munt

mossos_280x87.jpgEls Mossos d’Esquadra busquen els autors d’un assalt que va patir dimarts passat una veïna d’Arenys de Munt, de 54 anys, en un aparcament del municipi. Aquella mateixa nit, una jove de Vidreres va ser atacada d’una manera similar.

Els Mossos d’Esquadra busquen els autors d’un assalt que va patir dimarts passat una veïna d’Arenys de Munt, de 54 anys, en un aparcament del municipi. Aquella mateixa nit, una jove de Vidreres va ser atacada d’una manera similar.

Dos atacants

La veïna d’Arenys de Munt sortia de la biblioteca municipal quan va ser atacada per dos homes que, espantats pels crits de la dona, van fugir en un cotxe de color gris. Els Mossos han obert una via d’investigació per detenir els assaltants. La primera hipòtesi policial va considerar l’atac com un intent de robatori amb força, tot i que diverses fonts apunten que es podria tractar d’un intent de segrest.

Un atac similar a Vidreres

La mateixa nit de dimarts, una noia que sortia d’un pavelló esportiu de vidreres va ser atacada també per dos individus, que segons va assegurar la jove la volien segrestar introduint-la a dins del seu vehicle. Les investigacions policials, sense descartar-ho, no han pogut vincular de moment els dos assalts.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris