dijous, 13 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els municipis costaners del Maresme volen consensuar el futur de la façana litoral

platja_280x87_04.jpgEl Consell Comarcal del Maresme ha impulsat la creació d’una comissió de treball dels municipis costaners per abordar els problemes i les mancances que pateix la façana litoral del Maresme.

El Consell Comarcal del Maresme ha impulsat la creació d’una comissió de treball dels municipis costaners per abordar els problemes i les mancances que pateix la façana litoral del Maresme.

Model consensuat

La iniciativa pretén arribar a un model consensuat que marqui un full de ruta comú a l’entorn de futures actuacions en matèria de platges, passeig marítim i accessos a la franja de mar.

Problemes similars

Els municipis costaners pateixen problemes similars que estan relacionats, entre d’altres, amb el manteniment, consolidació i estabilitat permanent de la sorra a les platges; millores al passeig marítim i als accessos urbans a les platges; i la gestió d’usos de la façana marítima.

Realitat comuna

Partint d’aquesta realitat comuna, els alcaldes de les poblacions del litoral maresmenc, des de Montgat a Malgrat de Mar, volen treballar conjuntament amb el Consell Comarcal per abordar les diferents problemàtiques. Aquest projecte global hauria d’establir possibles línies d’actuació i mantenir una única veu d’interlocució amb les administracions competents en benefici de tota la comarca.

Comissió de treball

En aquest sentit, els alcaldes de les poblacions costaneres del Maresme van mantenir aquest dimarts una reunió en la qual es va acordar nomenar una comissió per preparar un primer document de treball. Aquesta comissió la formen el president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo, l’alcalde de Cabrera de Mar, Jaume Borràs, l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron i l’alcalde de Santa Susanna, Josep Monreal.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris