dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els “okupes” abandonaran la masia de Can Busquets

okupa_280x87_02.jpgEls "okupes" que s’havien allotjat a la masia de Can Busquets de Sant Pol de Mar, l’abandonaran abans del proper dimarts. Els propietaris, que han anat a parlar personalment amb els ocupants de la casa, els han convençut.

Els "okupes" que s’havien allotjat a la masia de Can Busquets de Sant Pol de Mar, l’abandonaran abans del proper dimarts. Els propietaris, que han anat a parlar personalment amb els ocupants de la casa, els han convençut.

Episodis de violència

Darrerament, a l’entorn de la masia s’havien produït diversos episodis de violència i, per aquest motiu, l’alcalde de Sant Pol de Mar, Manuel Mombiela, va mantenir la setmana passada una reunió amb els Mossos d’Esquadra i amb els propietaris per trobar una solució davant "l’alarma social" que s’havia creat entre la població.

Masia tapiada

Amb l’acceptació dels "okupes", un cop fet efectiu l’abandonament, es netejarà la masia i es tapiaran tots els accessos a l’interior de la mateixa.

Usos públics

D’altra banda, l’alcalde de Sant Pol i els propietaris mantenen converses amb l’objectiu de rehabilitar la masia perquè pugui acollir actes populars i altres usos públics, que es podrien concretar mitjançant un futur acord entre el consistori i la propietat.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris