dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els pescadors angolesos finalitzen la seva formació a Arenys de Mar

angolenys_diploma_p.jpgUn grup de vint-i-quatre pescadors d’Angola han rebut un curs en
el maneig i manteniment de les embarcacions dedicades a pesca i
vigilància, durant un mes, a Arenys de Mar.

angolenys_diploma.jpgUn primer grup de vint-i-quatre pescadors d’Angola han rebut un curs en el maneig i manteniment de les embarcacions dedicades a pesca i vigilància, durant un mes, a Arenys de Mar.

Formació especialitzada 

Vint-i-quatre pescadors d’Angola, entre els quals es trobaven alguns d’origen cubà, han rebut durant un mes formació especialitzada en el maneig i manteniment de vaixells de pesca i patrullers. La companyia naval espanyola Aresa Boat’s ha estat l’encarregada d’impartir els cursos que es van realitzar en les instal·lacions de Drassanes d’Arenys, empresa del grup encarregada de la construcció dels vaixells. Aquesta previst que la pròxima setmana altres grup de persones d’aquest país africà assisteixin també a aquests cursos.

Construcció de 210 vaixells

Aquesta acció forma part del contracte de 77 milions d’euros que va signar la naviliera amb el Govern d’Angola pel qual Aresa Boat’s té previst construir 210 vaixells pesquers i patrullers costaners per  Angola. A més de la construcció dels vaixells, Aresa Boat’s s’ha compromès a instruir a la tripulació que els manipularà, oferint formació especialitzada segons la labor que desenvoluparà cadascun dels treballadors.


per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris