dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els Premis Butaca 2008 tornen a Premià de Mar

butaques_280x87.jpgPremià de Mar acollirà el 24 de novembre la 14a edició dels Premis Butaca 2008 de Teatre i Cinema de Catalunya. El període de votacions està obert fins el proper 17 de novembre.

Premià de Mar acollirà el 24 de novembre la 14a edició dels Premis Butaca 2008 de Teatre i Cinema de Catalunya. El període de votacions està obert fins el proper 17 de novembre.

Votacions dels espectadors

Els vots per a cadascuna de les categories del concurs es poden fer a través del web dels premis – www.premisbutaca.cat -. Aquests guardons premien els millors professionals vinculats al món del Teatre i Cinema, i tenen la particularitat de ser escollits exclusivament pels espectadors.

Professionals del sector

L’edició d’enguany, que torna a la localitat on van néixer l’any 1995, reunirà com és habitual la major part dels professionals del sector.

Retorn a Premià

Des de fa dos anys, els Premis Butaca se celebren a diverses localitats de la província de Barcelona. Les dues darreres edicions van tenir lloc a Viladecans i Mataró respectivament. El premis, que compten amb el suport de la Diputació de Barcelona, tornen a Premià de Mar cada tres anys, després de dos edicions itinerants.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris