dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els treballadors de Pumallo es manifesten contra el tancament de l’empresa

ajuntament_de_calella_280x87.jpgEls treballadors de l’empresa Punto Martínez Llopart (Pumallo) es va manifestar aquest dimecres pels carrers de Calella, on resideix el propietari de l’empresa, per denunciar el tancament de la fàbrica tèxtil de Pineda de Mar.

Els treballadors de l’empresa Punto Martínez Llopart (Pumallo) es va manifestar aquest dimecres pels carrers de Calella, on resideix el propietari de l’empresa, per denunciar el tancament de la fàbrica tèxtil de Pineda de Mar.

Manifestació

La protesta del col·lectiu d’una cinquantena de treballadors denuncia que el propietari va tancar l’empresa sense previ avís, l’acusen de descapitalitzar-la  i temen no cobrar cap indemnització pels seus acomiadaments. La marxa va acabar a l’Ajuntament de Calella, on l’alcalde de la ciutat, Josep Maria Juhé, va rebre als manifestants.

Actius de l’empresa

Per la seva banda, el propietari de Pumallo, que ha presentat un concurs de creditors, assegura que l’empresa ha acumulat pèrdues durant els tres darrers anys per la forta davallada de les comandes. També, va afirmar que els actius de la fàbrica, entre sòl i maquinària, serviran per indemnitzar els treballadors i assegura que seran els primers en cobrar.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris