dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els veïns i veïnes d’Arenys de Mar decidiran com gastar 200.000 euros en obres públiques

euros_280x87.jpgPer segon any consecutiu, les persones més grans de 16 anys que viuen a Arenys de Mar tenen l’oportunitat de decidir quines obres cal dur a terme al municipi, en aquesta ocasió amb un pressupost de 200.000 euros.

Per segon any consecutiu, les persones més grans de 16 anys que viuen a Arenys de Mar tenen l’oportunitat de decidir quines obres cal dur a terme al municipi, en aquesta ocasió amb un pressupost de 200.000 euros.

Projecte de participació

Aquest import s’ha reservat per al projecte de participació en el pressupost del 2009. Des del mes de juny i fins al setembre, la Regidoria de Participació Ciutadana ha recollit les propostes vingudes de la mateixa ciutadania, 14 de les quals, segons el consistori, han resultat tècnicament viables i s’adapten a la partida de manteniment i millora de l’espai públic oberta a la participació. D’altra banda, s’hi ha afegit les propostes de l’edició anterior que no van resultar prou votades per dur a terme amb el pressupost de l’any passat.

Votar el destí de 200.000 euros

A partir d’ara, s’inicia el procés de votacions que escollirà quines de les 14 propostes presentades es faran amb els 200.000 euros reservats. En aquest sentit, totes les persones majors de 16 anys que estiguin empadronades a Arenys de Mar podran exercir el seu dret a vot a partir del dissabte dia 8 de novembre fins al diumenge 16 de novembre, tots dos inclosos.

Millores proposades

L’Ajuntament obrirà el procés de votació a través de les urnes dels equipaments municipals i els establiments col·laboradors i, també, a través del formulari del web municipal. Els dissabtes 8 i 15 de novembre al matí hi haurà una taula d’informació i votació a l’entrada del Mercat Municipal i durant tot el procés de votació el mateix Mercat Municipal acollirà una exposició sobre les millores proposades.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris