dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Enxampats dos caçadors furtius al Maresme

llaos_280x87.jpgAgents Rurals del Departament de Medi Ambient de la Generalitat van enxampar la setmana passada dos caçadors furtius al Maresme. El caçadors havien col·locat fins a cinc llaços sense topall – un mitjà de caça no selectiu prohibit – per caçar porcs senglars i altres depredadors.

Agents Rurals del Departament de Medi Ambient de la Generalitat van enxampar la setmana passada dos caçadors furtius al Maresme. El caçadors havien col·locat fins a cinc llaços sense topall – un mitjà de caça no selectiu prohibit – per caçar porcs senglars i altres depredadors.

Líquid i enceball atraient

Els caçadors, que actuaven en una zona forestal del terme municipal de Cabrera de Mar, havien mullat amb líquid atraient els troncs dels arbres on havien col·locat els llaços amb l’objectiu que els animals hi acudissin. Els paranys estaven ubicats en una zona poc freqüentada i propera a un espai d’interès natural. Els furtius també havien disposat un abeurador artificial amb enceball de blat de moro per atreure i abatre els animals amb arma de foc.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris