dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ernest Maragall inaugura el nou CEIP Aloc de Pineda

ernest_maragall_280x87.jpgCoincidint amb l’inici del curs escolar, el Conseller d’Educació de la Generalitat, Ernest Maragall, ha inaugurat aquest dilluns al migdia el nou CEIP Aloc de Pineda de Mar.

Coincidint amb l’inici del curs escolar, el Conseller d’Educació de la Generalitat, Ernest Maragall, ha inaugurat aquest dilluns al migdia el nou CEIP Aloc de Pineda de Mar.

Rebuda institucional

El conseller ha estat rebut per l’Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, qui juntament amb la directora del Centre, Marisol Veres, li van mostrar el nou edifici i les noves instal·lacions escolars. També varen assistir la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel, i el director dels Serveis Territorials d’Educació del Maresme-Vallès Oriental, Josep Maria Fernández.

El centre

El CEIP de Pineda va entrar en funcionament de forma provisional el curs escolar 2002-2003 a les dependències municipals de la plaça d’Orient. Les obres del nou centre escolar es van iniciar el mes de novembre del 2007 i es van acabar dins el termini previst de 9 mesos. L’escola, que compta amb doble línia, s’ha construït sobre uns terrenys d’uns 5.200 m². També, a petició del consell escolar del mateix centre educatiu, el govern local va aprovar recentment el canvi de nom de CEIP Pineda per el definitiu de CEIP Aloc.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris