dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Es constitueix el Senat Municipal d’Arenys de Mar

logo_arenys_de_mar_280x87_02.jpgUna trentena de membres formen part del Senat Municipal que aquest dimecres es reuneix per primera vegada a Arenys de Mar. El nou òrgan consultiu assessorarà al consistori en temes rellevants del municipi.

Una trentena de membres formen part del Senat Municipal que aquest dimecres es reuneix per primera vegada a Arenys de Mar. El nou òrgan consultiu assessorarà al consistori en temes rellevants del municipi.

Presentació

El Senat Municipal estarà presidit per l’alcalde més antic que n’ha volgut formar part, Ignasi Moreno. L’òrgan reunirà més d’una trentena d’ex-alcaldes i ex-regidors de l’Ajuntament d’Arenys de Mar que voluntàriament s’hi han adherit. Durant la reunió de dimecres, l’actual alcalde de Arenys de Mar, Ramon Vinyes, els donarà la benvinguda i els proposarà algun dels temes que poden començar a tractar.

Funcions del Senat Municipal

Segons el seu reglament, la institució del Senat municipal d’Arenys de Mar té l’objectiu principal de recollir tota l’experiència, els coneixements i la sensibilitat d’aquelles persones que al llarg del temps han dedicat bona part de la seva vida a treballar pel municipi. Els seus integrants assessoraran al consistori sobre aquells temes que són d’una importància rellevant per al present i el futur d’Arenys de Mar.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris