divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Es constitueixen les Joventuts Socialistes de Sant Cebrià de Vallalta

joventut_socialista_280x87_03.jpgLa sala de plens de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta va acollir diumenge passat l’acte de constitució de l’agrupació de les Joventuts Socialistes del municipi. La JSC es converteix en l’única organització política juvenil de Sant Cebrià.

La sala de plens de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta va acollir diumenge passat l’acte de constitució de l’agrupació de les Joventuts Socialistes del municipi. La JSC es converteix en l’única organització política juvenil de Sant Cebrià.

Benvinguda i parlaments

La benvinguda a l’acte va ser a càrrec del primer secretari de l’agrupació del PSC i candidat socialista a l’alcaldia de Sant Cebrià, Pere Vega. També va assistir el diputat al Congrés a Madrid, Manel Mas, que com especialista en economia va parlar de l’actual situació de crisi econòmica i va animar a les joventuts socialistes "sobretot a formar-se". Per la seva banda, el primer secretari de les JSC de Mataró, Xavier Naya, es va dirigir als joves per recordar-los que "són el present i hi ha molta cosa a fer per millorar tot el relacionat amb el jovent".

Membres de la JSC

Acte seguit, els membres de la JSC de Sant Cebrià es van presentar i van comentar als assistents la seva perspectiva de com veuen el Sant Cebrià actual i què volen per al seu futur.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris