dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Es necessiten “padrins de vol” per acompanyar una gossa del Maresme a Alemanya

beka_280x87.jpgEl Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme (CAAD) necessita persones que tinguin previst realitzar properament un viatge a Colònia o Bonn per a fer de "padrins de vol" d’una gossa abandonada al Maresme, la Beka, que ha estat adoptada a Alemanya.

El Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme (CAAD) necessita persones que tinguin previst realitzar properament un viatge a Colònia o Bonn per a fer de "padrins de vol" d’una gossa abandonada al Maresme, la Beka, que ha estat adoptada a Alemanya.

Conveni de col·laboració

Fa poc més d’un any, el CAAD va signar un conveni de col·laboració amb dues protectores d’animals alemanyes amb l’objectiu de buscar en aquell país famílies adoptants dels gossos i gats abandonats al Maresme i que es troben acollits al Centre maresmenc.

Nova llar

En el moment que una d’aquestes protectores troba una família adoptant, ho comunica tot seguit al CAAD i el Centre s’encarrega de tramitar tota la documentació perquè l’animal adoptat pugui viatjar cap a la seva nova llar.

Col·laboració ciutadana

És a partir d’aquí que es demana la col·laboració ciutadana amb la recerca de "Padrins de vol". La Beka, una gossa que porta molts mesos al CAAD Maresme, ha estat adoptada per una família alemanya i ara espera el moment de poder conèixer els seus nous amos. Aquelles persones que vulguin col·laborar, només cal que es posin en contacte amb el CAAD Maresme, a Can Carmany d’Argentona, al telèfon 937974272 o al correu electrònic atencioanimals@ccmaresme.cat

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris