divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Esquerra tria la nova Executiva de la Regió Primera

esquerra_280x87.jpgEsquerra Republicana ha celebrat aquest dissabte el Congrés de la Federació de la Regió Primera a Sant Feliu del Llobregat. El Congrés ha escollit una nova Executiva Permanent amb una forta presència de membres del Maresme.

Esquerra Republicana ha celebrat aquest dissabte el Congrés de la Federació de la Regió Primera a Sant Feliu del Llobregat. El Congrés ha escollit una nova Executiva Permanent amb una forta presència de membres del Maresme.

Nou president

El president d’Esquerra Republicana a l’Hospitalet de Llobregat, Eduard Suárez, ha estat elegit nou president d’ERC a la Regió Metropolitana de Barcelona, zona que comprèn les comarques del Baix Llobregat, Maresme, Vallès Oriental, Vallès Occidental i Barcelonès Nord. Suàrez ha obtingut 309 vots enfront els 199 de la Núria Arnau.

Membres del Maresme

Posteriorment, durant el Congrés s’ha procedit a l’elecció de la nova Executiva Permanent d’Esquerra a la Regió Primera que compta amb una forta presència de membres del Maresme. Entre altres, la calellenca Cristina Gómez ha estat escollida com a responsable de la Secretaria d’Organització, Jordi Pera per la Secretaria de política territorial i Medi Ambient, i l’Anna Teixidó per la Secretaria de la dona.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris