dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Èxit de la presentació del documental “Un Tomb pel Pla” a Malgrat

un_tomb_pel_pla_280x87_02.jpgEl Centre Cultural de Malgrat de Mar es va quedar petit el passat 30 de novembre per la presentació del documental "Un Tomb pel Pla". Per aquest motiu, el proper divendres 5 de desembre, a les 5 de la tarda, es tornarà a projectar per les persones que es varen perdre l’estrena per manca d’espai.

El Centre Cultural de Malgrat de Mar es va quedar petit el passat 30 de novembre per la presentació del documental "Un Tomb pel Pla". Per aquest motiu, el proper divendres 5 de desembre, a les 5 de la tarda, es tornarà a projectar per les persones que es varen perdre l’estrena per manca d’espai.

Més de 30 entrevistes

El documental, produït pels malgratencs Carme Beltrán i Vicens Tomàs, conté més de 30 entrevistes realitzades durant l’hivern de 2006-2007 amb persones estretament vinculades al Pla de Grau, superfície situada entre el delta de La Tordera i el poble de Malgrat. L’equip de producció va anar captant càmera en mà les imatges i impressions espontànies sobre què pensen del camp els seus protagonistes. El reportatge recull les seves inquietuds, reviu alguns records, la seva opinió sobre la política de preus, producció, la immigració i, sobretot, com veuen el futur de la pagesia i, en definitiva, el del Pla de Grau.

L’equip

El documental, patrocinat per diverses entitats i empreses del Maresme, compta amb la direcció i les entrevistes a càrrec de Vicens Tomàs, el disseny i la realització d’en Pep Boix, i la música d’en Xavier Dotras.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris