dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Èxit de l’obra de Joan Gallart “Sexe, amor i literatura”, al Versus Teatre

sexe_amor_i_literatura_280x87__01.jpgL’obra teatral "Sexe, amor i literatura" del pinedenc Joan Gallart ha prorrogat la seva representació al Versus Teatre de Barcelona fins aquest diumenge 19 d’octubre. L’èxit de la funció va fer que l’organització la programés dues setmanes més.

L’obra teatral "Sexe, amor i literatura" del pinedenc Joan Gallart ha prorrogat la seva representació al Versus Teatre de Barcelona fins aquest diumenge 19 d’octubre. L’èxit de la funció va fer que l’organització la programés dues setmanes més.

Actors i director maresmencs

La interpretació és a càrrec de la Companyia Donsamí Magradat, formada per Xevi Gómez i David Verdaguer. Els dos actors, així com el director i escriptor de l’obra, Joan Gallart, són membres estretament vinculats al Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar.

"Sexe, amor i literatura"

L’obra explica la història d’un policia que intenta aclarir el presumpte assassinat d’un home. El principal sospitós és el company sentimental del mort, un professor de literatura. Però aquest professor exercirà una gran atracció damunt del policia, perquè serà també, per a ell, un professor en l’art de la seducció. El policia descobrirà doncs, les arts d’amor que intentarà posar en pràctica davant d’un advocat neuròtic que segueix una teràpia, recomanada pel seu psicoanalista, per tal de curar la seva incontinència sexual.

Barreja de Veritat i ficció

Veritat i ficció, realitat i literatura, es barrejaran en la investigació del cas. Segons Joan Gallart, es tracta, per tant, d’una obra policíaca, "però també d’un viatge iniciàtic cap a la descoberta d’un mateix".

Tres darreres funcions

Les darreres representacions de l’obra seran aquest divendres 17, dissabte 18 i diumenge 19 d’octubre, a les 19.30 h., al Versus Teatre de Barcelona.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris