dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Èxit de participació a la competició de Scalextric a Mataró

scaletrix_280x87.jpgMés de dues mil persones han jugat a l’Scalextric durant els sis dies que ha durat el muntatge dels 10 circuits professionals, amb la rèplica del Circuit de Catalunya i la participació de 80 cotxes al Primer Gran Premi Caixa Laietana celebrat a l’Ateneu de Mataró.

Més de dues mil persones han jugat a l’Scalextric durant els sis dies que ha durat el muntatge dels 10 circuits professionals, amb la rèplica del Circuit de Catalunya i la participació de 80 cotxes al Primer Gran Premi Caixa Laietana celebrat a l’Ateneu de Mataró.

Categories

Els competidors ho han fet en tres categories: infantil per a menors de 6 anys, júnior de 6 a 12 anys, i sènior per a majors de 12 anys i adults. Ahir diumenge es va portar a terme la gran carrera i al migdia es van repartir els premis.

Premis

El primer premi de cada categoria ha consistit en quatre entrades per la Formula 1 del proper any a Montmeló i un Scalextric Digital. Els segons classificats s’han endut un Scalextric digital i els tercers de cada categoria han guanyat un ipod. Tots ells, a més han rebut una copa, diferents regals i una medalla per la seva participació en aquest Primer Gran Premi Caixa Laietana.

La setmana de l’Scaletrix

Segons informa l’organització, des de dimarts passat per l’Ateneu han passat moltes escoles de Mataró i moltes persones  a nivell individual han volgut gaudir d’aquest joc tan conegut que agrada tan a grans com a petits i que agrupa tants adeptes.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris