diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Èxit de participació de la I Marxa Solidària Contra el Càncer de Mama, a Llavaneres

marxa_a_llavaneres_280x87.jpgProp d’un centenar de persones van participar diumenge 19 d’octubre a la I Marxa Solidària Contra el Càncer de Mama, Organitzada per Llavaneres contra el Càncer i la secció esportiva d’El Casal. La iniciativa va aconseguir recaptar 540 euros.

Prop d’un centenar de persones van participar diumenge 19 d’octubre a la I Marxa Solidària Contra el Càncer de Mama, Organitzada per Llavaneres contra el Càncer i la secció esportiva d’El Casal. La iniciativa va aconseguir recaptar 540 euros.

Dia Internacional

La marxa es va celebrar coincidint amb el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama i va aplegar un total de 94 persones, malgrat la pluja. La caminada es va adaptar a tots els perfils dels participants. Per una banda, ha havia un circuit de 21 quilòmetres que segueix la nova ruta de senderisme de Les 3 Viles, a través dels termes de Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes. Els participants més joves i també els més grans, van completar un recorregut més curt d’uns 7 quilòmetres.

Iniciativa solidària

L’organització que s’ha mostrat molt satisfeta amb l’èxit de la marxa, ha aconseguit recaptar 540 euros – 5 euros per participant – que, després de deduir les despeses de la caminada, es destinaran íntegrament a la solidaritat amb les persones que pateixen càncer de mama.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris