dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Fibracolor tanca definitivament les seves portes

fibracolor_580x180.jpgLa històrica empresa Fibracolor de Tordera ha tancat definitivament les seves portes aquest dijous. La crisis del sector tèxtil ha deixat sense feina en sis mesos a un col·lectiu de 280 treballadors, després de l’acord assolit el passat gener amb la direcció de l’empresa.

La històrica empresa Fibracolor de Tordera ha tancat definitivament les seves portes aquest dijous. La crisis del sector tèxtil ha deixat sense feina en sis mesos a un col·lectiu de 280 treballadors, després de l’acord assolit el passat gener amb la direcció de l’empresa.

Liquidació de maquinària

Fins aquesta setmana, encara hi havia uns 58 treballadors en actiu. Ara, amb el tancament definitiu, només en quedaran 7 que s’encarregaran de la liquidació de la maquinària durant els propers mesos. Un cop finalitzada aquesta activitat, la fàbrica es desmantellarà.

Recol·locacions

De moment hi ha hagut molt poques recol·locacions del col·lectiu acomiadat. Per la seva banda, l’Ajuntament de Tordera ha ofert la seva col·laboració als treballadors per a difondre pels municipis veïns els seus perfils professionals per ajudar-los a trobar una sortida.

1 comentari per a “Fibracolor tanca definitivament les seves portes”

  1. […] han començat els treballs d’enderroc de l’antiga fàbrica Fibracolor de Tordera que va tancar les seves portes l’agost de 2008. Les primeres feines de demolició han començat per l’interior de la […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris