divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Foment invertirà 125 milions d’euros per la millora de les estacions de Rodalies de Barcelona

estacio_renfe_280x87_02.jpgEl delegat del govern de l’Estat a Catalunya, Joan Rangel, va anunciar aquest dimecres a Mataró que el Ministeri de Foment invertirà 125 milions d’euros per a millorar les instal·lacions i l’accessibilitat de les estacions de Renfe de Barcelona i el seu nucli.

El delegat del govern de l’Estat a Catalunya, Joan Rangel, va anunciar aquest dimecres a Mataró que el Ministeri de Foment invertirà 125 milions d’euros per a millorar les instal·lacions i l’accessibilitat de les estacions de Renfe de Barcelona i el seu nucli.

50 estacions

Segons Rangel, que anava acompanyat del secretari per a la Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, les actuacions afectaran una cinquantena d’estacions i consistiran en una reforma integral de 38 estacions per millorar la qualitat del servei als clients i que alhora facilitarà l’accessibilitat mitjançant la instal·lació d’ascensors, rampes, passos adaptats, l’increment de l’alçada de les andanes i la col·locació de panells informatius lluminosos. Juntament amb aquest projecte, una dotzena d’estacions més augmentaran també la seva accessibilitat. Les obres, que comptaran amb tres fases, començaran el proper mes de setembre de 2009 a les estacions de la línia del Maresme.

Alcaldes maresmencs

Entre els assistents a la roda de premsa que es va realitzar a la mateixa estació de Renfe de Mataró, hi van assistir diversos alcaldes maresmencs, entre altres, l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Barón, l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, i l’alcalde de Canet de Mar, Joaquim Mas.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris