dissabte, 15 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Forta calamarsada sobre el Maresme Nord

gel.jpgLa zona Nord del Maresme ha patit aquest dissabte, a mitja tarda, els
efectes d’una forta calamarsada. La tempesta, acompanyada de pluja, i
en alguns casos de neu, va provocar retencions de trànsit a diversos
punts de la N-II i a l’autopista C-32.

La zona Nord del Maresme ha patit aquest dissabte, a mitja tarda, els efectes d’una forta calamarsada. La tempesta, acompanyada de pluja, i en alguns casos de neu, va provocar retencions de trànsit a diversos punts de la N-II i a l’autopista C-32 al seu pas per Canet de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera. D’altra banda, la pedregada podria haver malmès els conreus de la zona.


Ús de cadenes

Els vehicles van haver d’usar cadenes per a circular per la C-32, en el tram comprès entre Santa Susanna i Tordera. També va ser obligatori fer-ho per la N-II, des de Tordera en direcció a Girona. Trànsit va prohibir la circulació de vehicles pesants. La circulació es va anar normalitzar a partir de les 19 h., en alguns casos gràcies a la intervenció de les màquines llevaneus. Aquesta actuació va obligar a tallar les carreteres afectades durant un temps.


Rieres del Maresme

També, la tempesta de pluja va provocar acumulació d’aigua a les rieres d’Arenys de Mar i Arenys de Munt, produint talls a les carreteres que uneixen ambdues poblacions.


Collites malmeses

D’altra banda, La forta pedregada podria haver malmès bona part de les collites de la zona Nord del Maresme. Els pagesos, principalment de Malgrat de Mar, estan quantificant els danys que ha produït la calamarsa sobre els seus conreus.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris