dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Foto Film Calella rep el Premi Nacional de Fotografia

festimatge_280x87.jpgEl XXIII Congrés de la Confederació Espanyola de Fotografia que es va celebrar dissabte passat a Cerdanyola del Vallès, va lliurar durant el sopar de gala el Premi Nacional de Fotografia a l’entitat Foto Film Calella.

El XXIII Congrés de la Confederació Espanyola de Fotografia que es va celebrar dissabte passat a Cerdanyola del Vallès, va lliurar durant el sopar de gala el Premi Nacional de Fotografia a l’entitat Foto Film Calella.

Dilatada trajectòria

Aquest distintiu premia així la trajectòria de l’entitat calellenca, amb més de 40 anys d’existència, per la seva vinculació amb les activitats de les arts visuals – cinema i fotografia -.

Lliurament del premi

Va lliurar el reconeixement el President de la Confederació Espanyola de Fotografia, Joan Palmer, i va recollir-lo el president de Foto-Film Calella, Joaquim Sitjà. També van assistir el president honorífic de l’entitat, Santiago Marrè, membres de la Junta de l’entitat i la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Calella, Pilar Rocafort.

L’entitat

Foto-Film Calella és una entitat cultural sense ànim de lucre, fundada l’any 1966, dedicada a la promoció, divulgació i la popularització de la imatge a través de tots els camins possibles com ho són la fotografia, el cinema i el vídeo, però també és oberta a l’aplicació de les noves tecnologies. Des de fa tres anys, l’entitat organitza cada mes d’abril el Festimatge – Festival de la Imatge i la Fotografia de Calella -, que engloba tres importants i prestigiosos esdeveniments de llarga tradició: la Trobada Internacional de Cinema 9,5, que es celebra des de fa 35 anys; el Certamen de Fotografia Trofeu Torretes, que compta amb 32 edicions; i el Trofeu Torretes de Curtmetratges que el proper mes d’abril arribarà a la 15a edició.

per Redacció| Foto: Web Foto Film Calella

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris