divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Incendi sense conseqüències en un edifici de Calella

incendi_a_calella_580x180.jpgUn incendi que es va originar aquest dissabte per la tarda en un edifici de Calella va alertar als veïns de l’immoble i va mobilitzar diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, Bombers i Policia Local. El foc, que va tenir el seu origen a la cuina d’un dels habitatges, no va ocasionar cap ferit.

Un incendi que es va originar aquest dissabte per la tarda en un edifici de Calella va alertar als veïns de l’immoble i va mobilitzar diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, Bombers i Policia Local. El foc, que va tenir el seu origen a la cuina d’un dels habitatges, no va ocasionar cap ferit.

Foc controlat

L’incendi es va produir sobre les vuit del vespre a la cuina d’un primer pis de l’edifici del carrer església, 298 de Calella, i va tenir el seu origen en cremar-se una olla en un dels fogons de la cuina. El foc va ser apagat en un primer moment pels propis veïns de l’immoble que van poder accedir al pis afectat. Immediatament, s’hi van personar dotacions de la policia i dels bombers de la Generalitat que van acabar de controlar el sinistre, sense ser necessària l’evacuació dels veïns de l’edifici.

Cossos de seguretat

Al lloc dels fets s’hi van traslladar dotacions dels Mossos d’Esquadra, dos vehicles dels bombers i la Policia Local de Calella.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris