dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Incertesa sobre el futur del Centre Comercial Santa Susanna II

centre_santa_susanna_280x87.jpgLa polèmica sembla perseguir el Centre Comercial Santa Susanna II des de que es va obrir, el novembre del 2006. El passat mes de juny, el Centre va rebre una inspecció del Departament de Comerç de la Generalitat.

La polèmica sembla perseguir el Centre Comercial Santa Sussana II des de que es va obrir, el novembre del 2006. El passat mes de juny, el Centre va rebre una inspecció del Departament de Comerç de la Generalitat.

Llicències suspeses

Malgrat això, el Centre Comercial, a tocar de la carretera Nacional II, segueix el seu funcionament habitual, tot i que alguns establiments comercials – els que no són de Restauració ni d’activitats lúdiques – treballen amb la llicència d’activitat suspesa. Actualment, hi ha un expedient obert per la Generalitat que ha de decidir el futur d’aquests establiments que no compleixen la normativa.

Fora de la normativa

Cal recordar que l’obertura d’aquest Centre ja no s’adaptava en el seu moment al Pla territorial sectorial d’equipaments comercials que es va aprovar el 2006, el mateix any de la seva obertura, i que és vigent fins el 2009.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris