dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Jordi Vadell presenta el seu nou llibre a Granada i a Mataró

en_cada_momento_280x87.jpgEl mataroní Jordi Vadell presentarà el proper 18 d’octubre, a Granada, el seu llibre "En cada lamento que se hace canción: una interpretación de las letras de José Ignacio Lapido". L’assaig, que està tenint molt bona acceptació a tota Andalusia, també es presentarà el 22 d’octubre a Mataró.

jordi_vadell_800x600.jpgEl mataroní Jordi Vadell presentarà el proper 18 d’octubre, a Granada, el seu llibre "En cada lamento que se hace canción: una interpretación de las letras de José Ignacio Lapido". L’assaig, que està tenint molt bona acceptació a tota Andalusia, també es presentarà el 22 d’octubre a Mataró.

Viatges per les Lletres

Segons Vadell, el llibre pretén ser un viatge per les lletres de José Ignacio Lapido que aquest cantautor elèctric granadí ha anat defensant durant més de 25 anys sobre l’escenari, primer amb el seu grup 091 i després en solitari.

L’obra

Jordi Vadell, professor de llengua catalana i literatura al col·legi Maristes Valldemia, creu que "era de merescuda justícia que sortís un llibre que fes introduir el lector/oient al món poètic de Lapido i que descobrís la bellesa de les seves cançons". En l’obra, l’autor ens condueix per un camí en què ens trobarem, entre altres, els petits triomfs i derrotes d’un grup de rock’n’roll, la rebuda constant d’excel·lents crítiques de la premsa especialitzada, el poc reconeixement del món discogràfic i el moment satisfactori i dolorós del procés de creació de les seves cançons. Segons Vadell, el seu llibre parla sobre "l’evolució d’una de les figures més influents en el rock que es fabrica a Espanya".

Presentació a Mataró.

La presentació de "En cada lamento que se hace canción" arribarà a la capital del Maresme el proper dimecres 22 d’octubre, a les 19 h., a la llibreria Robafaves (carrer Nou, 9) de Mataró. L’autor explicarà tot el procés de creació del llibre i després celebrarà una tertúlia amb tots els assistents.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris