dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La biblioteca de Tordera, la més utilitzada de la seva categoria

biblioteca_de_tordera_280x87.jpgL’Ajuntament de Tordera, a través de la Regidoria de Cultura, ha valorat molt positivament l’informe d’avaluació anual corresponent al servei de biblioteques de la província. Segons l’estudi, la biblioteca de Tordera és la més utilitzada a la província de Barcelona de la seva categoria.

L’Ajuntament de Tordera, a través de la Regidoria de Cultura, ha valorat molt positivament l’informe d’avaluació anual corresponent al servei de biblioteques de la província. Segons l’estudi, la biblioteca de Tordera és la més utilitzada a la província de Barcelona de la seva categoria.

Mòdul B1

La biblioteca torderenca, que pertany al mòdul B1, comparteix característiques amb les biblioteques de poblacions com Abrera, Montgat, Cervelló o Premià de Dalt.

Dades

Segons es desprén de l’informe d’avaluació anual, publicat per la Diputació de Barcelona, la biblioteca de Tordera és l’equipament que durant el 2007 va registrar més visites per dia de servei amb una mitjana de 194 visites diàries. També, va ser l’equipament que va oferir més servei de préstec, amb una mitjana comptabilitzada de 141 préstecs per dia de servei i, alhora, el que va registrar un ús més alt en serveis d’internet i ofimàtica, amb una mitjana de 59 usuaris per dia i servei.

Activitats paral·leles

A més, des de que la biblioteca de Tordera es va posar en funcionament, l’abril de 2005, a banda dels serveis de consulta, préstec o connexió a internet gratuïta, l’equipament municipal organitza periòdicament activitats paral·leles al servei habitual, com ara xerrades d’autor, hores del conte o exposicions.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris