dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Corporació de Salut estrena un servei que recorda les cites mèdiques via SMS

hospital_de_calella_280x87_02.jpgLa Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha posat en funcionament un innovador servei que recordarà als seus usuaris les cites mèdiques via SMS. La nova prestació pretén gestionar i optimitzar les llistes d’espera, reduint les visites fallides, millorant el servei, la informació i l’atenció sanitària als ciutadans.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha posat en funcionament un innovador servei que recordarà als seus usuaris les cites mèdiques via SMS. La nova prestació pretén gestionar i optimitzar les llistes d’espera, reduint les visites fallides, millorant el servei, la informació i l’atenció sanitària als ciutadans.

Via SMS

Segons informa la Corporació, amb aquest nou servei, el pacient rebrà un missatge curt i personalitzat via SMS en el seu telèfon mòbil, on se li recordarà el dia, el servei i el centre de la propera cita mèdica a Consultes Externes. L’usuari rebrà l’avís entre quatre i sis dies abans de la data de la visita programada. La seva aplicació es farà de manera progressiva als hospitals de Blanes i Calella.

Serveis i dispensaris

Inicialment, els  serveis i dispensaris que comptaran amb aquest sistema de recordatori són les especialitats de Dermatologia, Oftalmologia, Optometrista, Ginecologia, Traumatologia, Neurologia i Endocrinologia.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris