divendres, 14 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Creu Roja posa en marxa, a Premià de Mar, un programa de recepció i acollida a nouvinguts

creu_roja_280x87.jpgLa Creu Roja de Premià de Mar, Premià de Dalt i Vilassar de Dalt a través d’un acord amb l’Ajuntament de Premià de Mar ha iniciat un Programa de Recepció i Acollida Municipal (PRAM) i el Pla d’Immigració Municipal. El programa promou facilitar la incorporació al municipi de persones nouvingudes, assegurant la igualtat de condicions.

La Creu Roja de Premià de Mar, Premià de Dalt i Vilassar de Dalt a través d’un acord amb l’Ajuntament de Premià de Mar ha iniciat un Programa de Recepció i Acollida Municipal (PRAM) i el Pla d’Immigració Municipal. El programa promou facilitar la incorporació al municipi de persones nouvingudes, assegurant la igualtat de condicions.

Projecte d’acollida i informació

Segons els impulsors de la iniciativa, l’augment sostingut de persones procedents de diferents països que s’empadronen al municipi, fa necessari posar en marxa un projecte d’acollida i informació que permeti a aquests nous veïns conèixer tant el funcionament com els serveis disponibles a Premià de Mar, afavorint així la seva integració social i prevenint-los de l’exclusió social. D’altra banda, per dur a terme aquest programa s’han incorporat dos tècnics d’immigració a l’equip de la Creu Roja que s’encarregaran de desenvolupar el projecte i engegar el servei d’acollida.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris