divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La CUP de Pineda s’oposa a totes les Àrees Residencials Estratègiques

cup_280x87.jpgLa Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Pineda de Mar s’oposa a totes les Àrees Residencials Estratègiques (ARE) impulsades per la Generalitat, tant les que afecten a Pineda com a la resta del Maresme i de Catalunya.

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Pineda de Mar s’oposa a totes les Àrees Residencials Estratègiques (ARE) impulsades per la Generalitat, tant les que afecten a Pineda com a la resta del Maresme i de Catalunya.

Comunicat

En un comunicat, els membres pinedencs de la CUP descarten fer cap al·legació a les ARE i demanen la seva derogació doncs asseguren que aquestes representen "una agressió urbanística extrema" i "un daltabaix social innecessari". També la CUP afirma que aquests plans "impedeixen els processos de participació ciutadana", consideren que alguns preceptes podrien ser inconstitucionals i que la seva aplicació vulnera l’autonomia municipal.

Impugnació

Per aquests motius, segons informen en el seu comunicat, la CUP ha decidit impugnar tot el pla director urbanístic del Maresme, que inclou els ARE d’Argentona, Tordera, Malgrat i Pineda de Mar, per impedir-ne la seva aplicació.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris