diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

“La Dormida” de Caldes es comença a despertar

la_dormida_280x87.jpgCaldes d’Estrac celebrarà el proper 30 d’agost la 15a edició de La Dormida, un festival musical de petit format que té lloc a la platja de Caldes l’últim cap de setmana d’agost.

Caldes d’Estrac celebrarà el proper 30 d’agost la 15a edició de La Dormida, un festival musical de petit format que té lloc a la platja de Caldes l’últim cap de setmana d’agost.

Programació

L’edició d’enguany començarà a les 7 de la tarda i es perllongarà fins la matinada del dia següent; inclourà les actuacions de Tabúdejabú, Mecatxis, Rumborrachera, La Familia Rústika, La Pegatina, Gamelan i D’Estrac Tucupak, a més de la música de DJ’s com DJ Bitxidenda (Suïssa). També hi haurà activitats per als infants com els inflables i l’espectacle del grup. L’organització ha previst instal·lar les carpes d’Arkitektura i Convenio Latino, algunes paradetes i jocs de malabars.

Història de La Dormida

La primera edició de La Dormida es va celebrar l’any 1993 per iniciativa d’un grup de joves del municipi que reivindicaven la manca d’oferta cultural a la població. L’èxit de la convocatòria va ser tan rotunda que va sorprendre els propis organitzadors i el públic assistent va demostrar que això de dormir res de res, ben al contrari; guitarres, djambés, tabals i instruments van sonar tota la nit fins la sortida del sol. Des d’aleshores, cada any, joves i no tan joves acudeixen a la platja de Caldes per a gaudir de la programació de La Dormida, que a més de música comprèn altres espectacles i activitats ben diverses com teatre, diables, jocs de foc, figures de sorra, DJ’s i paradetes. Durant aquests 15 anys d’història, la festa noctàmbula de Caldes ha esdevingut un referent a la comarca del Maresme.

Organització

La Dormida està organitzada per la Colla de Diables d’Estrac, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i la Diputació de Barcelona.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris