dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La fallida d’una constructora obliga a adjudicar de nou les obres del mercat municipal de Caldes

mercat_280x87.jpgL’alcalde de Caldes d’Estrac, Joaquim Arnó (CiU), va comunicar en el descurs del Ple del passat 29 de setembre que l’empresa que fins llavors efectuava les obres de remodelació del mercat municipal, ha fet fallida. Aquesta situació obligarà al consistori a adjudicar de nou les obres a una nova constructora.

L’alcalde de Caldes d’Estrac, Joaquim Arnó (CiU), va comunicar en el descurs del Ple del passat 29 de setembre que l’empresa que fins llavors efectuava les obres de remodelació del mercat municipal, ha fet fallida. Aquesta situació obligarà al consistori a adjudicar de nou les obres a una nova constructora.

Crítica del projecte

Arnó va culpar l’anterior govern del PSC, més que l’empresa constructora, del retard en les obres perquè "el projecte del govern socialista era del tot deficient, amb mancances tècniques de tot tipus", va dir. També, l’alcalde va ser molt crític amb l’adjudicació a l’empresa constructora que ara ha fet fallida, perquè "les obres les va adjudicar el govern socialista 17 dies abans de les eleccions. I és clar, les presses es paguen", va afegir.

Nova adjudicació

Segons l’actual equip de govern, la voluntat és reprendre les obres del mercat el més aviat possible. En aquest sentit, els responsables municipals s’han reunit amb els paradistes del Mercat Municipal per a informar-los de la situació, amb el compromís d’executar la remodelació el més aviat possible.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris