dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Festa Major de Pineda de Mar enceta el cap de setmana

correfoc_580x180.jpgLa repicada de campanes a l’Església de Santa Maria va anunciar dimecres passat l’inici de la Festa Major de Pineda de Mar. Una gran diversitat d’actes festius finalitzaran el proper diumenge 31 d’agost amb el tradicional castell de focs d’artifici.

La repicada de campanes a l’Església de Santa Maria va anunciar dimecres passat l’inici de la Festa Major de Pineda de Mar. Una gran diversitat d’actes festius finalitzaran el proper diumenge 31 d’agost amb el tradicional castell de focs d’artifici.

Divendres 29

Entre els actes programats aquest divendres hi ha el torneig infantil de petanca, la ludoteca infantil, la Ballada del Contrapàs de Pineda, la 3a Mostra de pintura, puntes de coixí i altres manualitats. També, els veïns del carrer Major cantaran unes havaneres, hi haurà un concert a càrrec de l’Orquestra Montgrins, la XIII Transpinedenca "Les Olimpifiades 2008", l’enlairament captiu d’un Globus Aerostàtic, l’espectacle de xaranga i passacarrers. A la nit, se celebra la Serenata i el ball amb l’Orquestra Montgrins, la Nit DJ i Disco, concerts i l’elecció de la pubilla i l’hereu 2008.

Dissabte 30

Els actes de dissabte començaran amb el Torneig de sèniors i fèmines de petanca, el II Torneig de Partides Ràpides d’Escacs i la Ludoteca infantil. A partir del migdia hi haurà la inauguració d’Expofil 2008, la Festa de l’Espuma, un partit de bàsquet i el Torneig de Festa Major. Per la tarda, se celebrarà la Festa infantil amb xocolatada. Al vespre, els geganters prenen el protagonisme a la XXII Trobada i plantada de Gegants, i la posterior Cercavila. Per la nit, hi haurà la Nit Alternativa amb concerts, el Ball de Gegants, un Ball amenitzat per Pep Xena Duo i un concert amb Cómplices.

Diumenge 31

La Festa Major encetarà el matí de diumenge amb una Sardinada Popular, la Cursa de Crono de 4 Km. "I Memorial Antonio Rodríguez", el XXX Torneig de Partides Ràpides d’Escacs i un Partit de futbol entre Penyes pinedenques. A partir del migdia, se celebrarà un cant d’Havaneres a càrrec del Grup d’Havaneres Marejol i un partit de bàsquet de Copa Catalunya. A primera hora de la tarda hi haurà un Torneig de Botifarra, una Cursa de Burros GP i partits de futbol de pretemporada amateur. També, per la tarda fins al vespre, hi haurà ballada de Sardanes, una representació teatral amb "Casa en venda", un concert de rumba catalana a càrrec de Rufino & Don Domingo i a les 23.10 h., a la platja dels pescadors, davant l’Arbre Verd, la Festa Major de Pineda 2008 donarà el seu adéu amb el Gran fi de Festa i el tradicional castell de focs d’artifici, a càrrec de la Pirotècnia Igual.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris