dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Festa Major de Tordera s’acomiada amb un sopar popular

festa_major_tordera_2008_280x87.jpgLa Festa Major de Sant Bartomeu de Tordera conclou aquesta nit amb un sopar popular que acollirà a prop de 600 persones a la pista de l’Amistat. Ahir dimarts, Laura Massegu i Oriol Romaguera van ser escollits pubilla i hereu de Tordera 2008.

La Festa Major de Sant Bartomeu conclou aquesta nit amb un sopar popular que acollirà a prop de 600 persones a la pista de l’Amistat. Ahir dimarts, Laura Massegu i Oriol Romaguera van ser escollits pubilla i hereu de Tordera 2008.

Balanç

L’organització ha fet un bon balanç de la Festa Major de Sant Bartomeu de Tordera, que enguany ha comptat amb prop d’un centenar d’actes. Per la seva banda, la Regidora de Festes,  M.Àngels Cayró, ha destacat la bona participació a tots els actes programats.

Actes de Festa Major

La Festa Major de Tordera compta amb un programa d’activitats consolidades com ho són el recital d’havaneres, el Cós, la nit del correfoc i el ball amb la Salseta, el concurs de castells de sorra, els concerts de tarda, els balls i les sardanes. La novetat d’aquest any ha estat el Motorshow que es va celebrar dissabte passat. Aquest acte va aplegar unes 4000 persones al Parc Prudenci Bertrana.

Organització

Les activitats de la Festa han estat organitzades per la Regidoria de Festes, la Comissió de Festes, la Regidoria de Joventut i les diferents entitats locals torderenques.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris