dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Fira del bosc medieval celebra una nova edició a Canyamars

fira_del_bosc_medieval_a_canyamars_280x87.jpgCanyamars acull el proper cap de setmana dies 18 i 19 d’octubre la 5a Fira del bosc medieval. La Mostra s’inclou dins dels actes de la campanya “Viu el parc” del Montnegre-Corredor.

Canyamars acull el proper cap de setmana dies 18 i 19 d’octubre la 5a Fira del bosc medieval. La Mostra s’inclou dins dels actes de la campanya “Viu el parc” del Montnegre-Corredor.

Activitats

Enguany, com a novetat, la Fira començarà el dissabte a la tarda i acabarà el diumenge al migdia. El mercat es situarà a l’entorn de la plaça de l’església i del carrer Major. Hi haurà unes 30 parades i demostracions d’oficis artesans – entre llauners, telers, vidriers,… -, tastets de bolets i moltes activitats relacionades amb el món medieval.

Sopar medieval

També, com és tradició, se celebrarà el sopar medieval organitzat per l’associació El Sot del gall amb tota cura de detalls, que enguany torna al seu lloc original, el pavelló de Canyamars. L’organització recomana a les persones assistents que vagin "vestits per a l’ocasió". Durant el decurs de la Fira i del sopar hi haurà espectacles d’animació per a petits i grans.

"Viu el parc"

La Fira del bosc medieval s’inclou dins dels actes de la campanya “Viu el parc”  del Montnegre-Corredor, organitzada per la Diputació de Barcelona i pels ajuntaments del parc natural amb l’objectiu de promoure i donar a conèixer el parc i els diferents municipis que en formen part del mateix.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris