dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Fira Màgica aposta per la formació i els tallers

johnny_melvillepp.jpgLa novena edició de la Fira Màgica, organitzada a Santa Susanna entre el 21 i 24 de juny, té una part dedicada als tallers i
la formació. Enguany s’ofereix un taller de clown per Johnny Melville, entre d’altres.

johnny_melville.jpgLa novena edició de la Fira Màgica té una part dedicada als tallers i la formació. Enguany s’ofereix un taller de clown per Johnny Melville, un taller de somnis de la mà de Karina Malpica i un tercer taller a càrrec de l’Associació de Narradors Orals, a més a més d’altres cursos gratuïts i demostracions pràctiques.

Taller de somnis

Una de les propostes formatives més originals de la Fira és el taller intensiu de somnis que ofereix la investigadora de la consciència d’origen mexicà Karina Malpica. L’objectiu d’aquest taller, segons els organitzadors, "és el de descobrir el significat dels propis somnis per aplicar-ho al propi desenvolupament personal i col·lectiu". Durant el taller s’aprendran cinc tècniques diferents amb les que poder interpretar, analitzar i treballar amb el material dels propis somnis. El taller està dirigit a totes aquelles persones interessades en rescatar la nostra antiga saviesa, i especialment a tots aquells que se senten atrets per la idea d’analitzar els missatges dels seus somnis o en tenir somnis lúcids i viatges fora del cos, ja que aquí trobaran els elements necessaris per aconseguir-ho.

Narració oral

Un altre dels tallers que s’oferiran durant la Fira és el taller de narració oral, que té com a objectiu aprendre a explicar contes. L’impartirà Carles Alcoy, membre de l’Associació de Narradors Professionals de Catalunya, i es treballarà el conte oral, la preparació d’una sessió, el públic, i els elements de la narració: veu, gest, espai, suports.

Johnny Melville, el mestre del clown

Per últim, el curs formatiu inclòs al Firaclown, serà impartit per Johnny Melville, artista de reconegut prestigi. El taller serà una formació intensiva en Performance Dynamics, que contempla el mim, acrobàcia, improvisació, clown… a través de jocs i exercicis teatrals. Aquest curs és fonamental per a actors, cantants, ballarins, acròbates,
pallassos i per a tots aquells que volen ser professionals en les arts escèniques.


per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris