dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Fundació Catalana d’ELA “Morrie” subhasta objectes d’en Joan Manuel Serrat i Joaquín Sabina

ela_morrie_280x87.jpgLa Fundació Privada Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) "Morrie", amb seu a Calella, ha organitzat una Subhasta Benèfica a través d’Internet per a recaptar fons per les persones afectades per aquesta malaltia. Entre els objectes subhastats, hi ha un manuscrit d’en Serrat i un dibuix d’en Sabina.

dibuix_sabina.jpgLa Fundació Privada Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) "Morrie", amb seu a Calella, ha organitzat una Subhasta Benèfica a través d’Internet per a recaptar fons per les persones afectades per aquesta malaltia. Entre els objectes subhastats, hi ha un manuscrit d’en Serrat i un dibuix d’en Sabina.

Solidaritat

Els objectes que formen part de la subhasta van ser fruit de les donacions aconseguides en l’acte "Projecte ELA, un homenatge a Adolf Bras, Roberto Fontanarrosa i a totes les persones afectades d’Esclerosi Lateral Amiotròfica", celebrat el passat mes de desembre al teatre Villarroel de Barcelona. L’acte, elaborat conjuntament per la Fundació i per Cecília Rossetto, portat a terme gràcies a l’Espai Bras – La Villarroel – i el Departament de Cultura del Consolat de la República Argentina a Barcelona, va comptar amb les aportacions i la col·laboració de molts artistes i personalitats.

Objectes subhastats

La subhasta benèfica inclou un dibuix emmarcat del cantant Joaquín Sabina, la transcripció manuscrita i emmarcada de la cançó "Mediterráneo", feta per Joan Manuel Serrat, dibuixos còmics originals dels dibuixants argentins Eduardo Ferro, Horacio Altuna, Guillermo Mordillo i de l’espanyol Forges, un quadre anònim, dues samarretes del barça signades per Leo Messi i Gabi Milito, i una partitura original de la Sarsuela "Las Majas del Bergantín", del cantautors argentins "Les Luthiers".

Subhasta on-line

La subhasta té lloc on-line fins aquest dimarts 25 de novembre mitjançant el portal web de SocialBid i eBay. Està oberta a tothom, i es pot accedir a través de l’accés www.socialbid.es/FundacionCatalanaELA

ELA

L’esclerosi lateral amiotròfica (ELA) és una malaltia neurològica progressiva, que ataca i degenera les neurones encarregades de controlar els muscles voluntaris, que es debiliten i s’atrofien. Els afectats acaben tenint dificultats respiratòries fins a dependre d’un respirador. La malaltia no afecta la capacitat cognoscitiva, per tant els malalts s’adonen de la seva pèrdua progressiva de funcions.

La Fundació

La Fundació Catalana d’ELA Morrie és una fundació privada sense ànim de lucre, amb seu a Calella, que va néixer l’any 2005 per ajudar i millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’esclerosi lateral amiotròfica i les seves famílies.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris